Til toppen

Filbert Pumpe, Sort og Hvit

Produktnummer: FB3
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Mange mener at denne håndlagde pumpen er den beste som er laget for figurballonger. Vi er enige!

Historien om verdens beste ballongpumpe

I 1999 laget den amerikanske klovnen Filbert den første utgaven av Filbert Pump. 
Som profesjonell klovn var han avhengig av utstyret sitt for å gjøre jobben lett for seg og underholdende for publikum .

Han ville ha en pumpe som skulle bli en del av underholdningen og ikke bare blåse opp ballonger. 
Dagens modell er resultat av tretten år med utvikling og kontinuerlig forbedring. Filbert Pump er et profesjonelt produkt designet for den profesjonelle entertainer.

Filbert Pump er fargerik og morsom. Den er robust, veier lite, og fyller en 260q-ballong med ett pump. De beste ballongskulptørene i verden bruker Filbert Pump.

Filbert Productions vi aldri slutte å gjøre forbedringer på Filbert Pump . Den nyeste modellen er bedre enn noensinne og er 25% lettere å presse enn tidligere modeller.

Pumpen er en drøm å bære med sine fattige 1200 gram! Den er 85 cm høy når den er komprimert , og 132 cm når den er trukket helt ut. Basen har en diameter på 25 cm.
Med ett pump fyller du en 260q-ballong. På grunn av sitt unike design går ikke lufta tilbake i pumpa. Det betyr at du kan fylle ballongen med små, korte pump eller du kan bruke ett lang pump. 
Bærehåndtaket er utformet til å kunne holde 10 oppblåste 260q-ballonger. Det er spesielt nyttig hvis du lager figurer av mange ballonger.

Hver Filbert Pump er håndlaget. Det er en robust pumpe som tåler mye og krever svært lite vedlikehold.

Hvis du ønsker en spesiallaget pumpe med egen fargekombinasjon tar du kontakt med oss i Ballongbutikken og vi bestiller en pumpe spesielt for deg.
Du må regne en leveringstid på 4-6 uker.